30/08/2024

Team Building Amadria

Pozdrav, Adventureri!
(i oni koji to žele postati )
Nakon uspješnog ljeta, mnogih prođenih tura i brojnih zadovoljnih klijenata, bili smo na zasluženoj pauzi i marljivo se pripremamo za iduću sezonu avantura i povijesnih tura.
Međutim, iznenađenja i dobre prilike postoje, pa nam je blaga zima omogućila da napravimo jednu neočekivanu turu u veljači koja je bila ne samo zabavna i uspješna, već je rezultirala i novom suradnjom!
Naime, u ožujku smo organizirali jednodnevni team building za ekipu iz odjela prodaje i marketinga tvrtke Amadria Park iz Opatije. Za direktoricu i njezin tim, njih osam, posebno smo spojili dvije naše ture: WW2 i podzemlje i Abseil u tunelu. Vrijeme nas je dobro poslužilo, iako smo očekivali kišu pa smo bili spremni i za to (kao svaki pravi Adventurer). Prvo smo išli na vojno-povijesnu turu po podzemnim utvrdama koju je, naravno, vodio naš povijesni stručnjak prof. Josip Naglić uz asistenciju Adventurer vodiča Marka Krpešića. Ova tura završava na Rujevici gdje je početak naše abseil ture. Tamo je ekipu dočekao Adventurer vodič David Kalaba te s Markom pripremio ekipu za vertikalni spust niz uže u nedovršenu podzemnu utvrdu. Ovaj spust moguće je napraviti u 2 linije: početnoj i avanturističkoj. Ekipa se ravnomjerno rasporedila pa ih je 4 napravilo početnički, a 4 avanturistički spust. Važno je tu spomenuti da je samo jedan član ekipe na team buildingu imao prethodno iskustvo s penjanjem, svi ostali po prvi put su se susreli s tehnikom (i zato čestitke, ekipo!). Nakon prvog spusta i specijalnih efekata u horizontalnom dijelu utvrde, atmosfera je bila tako dobra i opuštena da su na drugom, kaskadnom spustu, padali selfiji! Turu smo naravno završili izazovom – traženjem izlaza iz utvrde u mrklom mraku. Na izlazu nas je dočekao kombi i vratio na ulazni dio utvrde u koju smo ovaj put ušli na “normalan”, horizontalni ulaz. Ekipa si je trebala čestitati na uspješnom danu pa smo to napravili uz čašu vina i zakusku. Na ovom dijelu bilo je još iznenađenja, ali nećemo vam sve reći. Pridružite nam se na jednoj od budućih tura i otkrijte o čemu se radi!

HI!
WE ARE HAPPY TO FIND YOU HERE!
LET7S START OUR JOURNEY!

BOOK YOUR ADVENTURE

    Hvala za poslano

    Javljamo vam se u najkracem roku. Za to vrijeme procitajte nase zadnje novosti iz rubrike ADVENTURER BLOG